Illustration KORAK 2: Predložitev akcijskega načrta

2. KORAK: Predložitev akcijskega načrta za trajnostno energijo

Kot podpisnik Konvencije županov se zavezujete, da boste v dveh letih po uradni odločitvi predložili svoj akcijski načrt za trajnostno energijo in podnebje.

Načrt SECAP mora odobriti občinski svet, predložiti pa ga morate v svojem nacionalnem jeziku (ali v angleščini) s pomočjo spletnega predložitvenega sistema, do katerega lahko dostopate prek Moje Konvencije (omejeno območje za registrirane uporabnike). Hkrati pa morate izpolniti predlogo SECAP v angleščini. Predloga vam omogoča, da povzamete rezultate osnovne evidence emisij (BEI) in svojo oceno tveganja in ranljivosti (RVA) kot tudi bistvene elemente SECAP-a.

Po predložitvi bo Skupno raziskovalno središče (JRC) pregledalo doslednost vaših podatkov. Po odobritvi predloge SECAP bodo povzetki navedenih podatkov objavljeni na spletnem mestu Konvencije županov pod vašim profilom podpisnika. Nato boste lahko primerjali svoje ukrepe in svoj napredek z drugimi podpisniki.

Vprašanja?

Več informacij je na voljo v razdelku Pogosto zastavljena vprašanja v zavihku Podpora.

twitter
twitter 1
twitter 2
facebook
facebook 1
facebook 2
newsletter
newsletter 1
newsletter 2
rss feeds
rss feeds 1
rss feeds 2
S politickou podporou Európskej komisie S politickou podporou Európskej komisie. Stránku koordinuje kancelária Dohovoru.
Novinky | Diár | Mapa stránok | RSS pomoc | Tvorcovia lokality | Právne informácie