Illustration KORAK 2: Predložitev akcijskega načrta

2. KORAK: Predložitev akcijskega načrta za trajnostno energijo

Kot podpisnik Konvencije županov se zavezujete, da boste v dveh letih po uradni odločitvi predložili svoj akcijski načrt za trajnostno energijo in podnebje.

Načrt SECAP mora odobriti občinski svet, predložiti pa ga morate v svojem nacionalnem jeziku (ali v angleščini) s pomočjo spletnega predložitvenega sistema, do katerega lahko dostopate prek Moje Konvencije (omejeno območje za registrirane uporabnike). Hkrati pa morate izpolniti predlogo SECAP v angleščini. Predloga vam omogoča, da povzamete rezultate osnovne evidence emisij (BEI) in svojo oceno tveganja in ranljivosti (RVA) kot tudi bistvene elemente SECAP-a.

Po predložitvi bo Skupno raziskovalno središče (JRC) pregledalo doslednost vaših podatkov. Po odobritvi predloge SECAP bodo povzetki navedenih podatkov objavljeni na spletnem mestu Konvencije županov pod vašim profilom podpisnika. Nato boste lahko primerjali svoje ukrepe in svoj napredek z drugimi podpisniki.

Vprašanja?

Več informacij je na voljo v razdelku Pogosto zastavljena vprašanja v zavihku Podpora.

Twitter
Vymieňať informácie
prostredníctvom mobilu
Facebook
Stať sa fanúšikom
stránky Dohovoru
Newsletter
Prihlásiť sa na odber
mesačného spravodajcu
Rss feeds
Dostávať novinky
v reálnom čase
S politickou podporou Európskej komisie S politickou podporou Európskej komisie. Stránku koordinuje kancelária Dohovoru.
Novinky | Diár | Mapa stránok | RSS pomoc | Tvorcovia lokality | Právne informácie