Illustration Academische hoek

De Academia corner is bedoeld om onderzoekers samen te brengen, die domeinen bestuderen die aan het initiatief van het Burgemeestersconvenant gerelateerd zijn. Het wil hen een plaats bieden, waar ze van gedachten kunnen wisselen met andere collega’s, hun onderzoek kunnen verspreiden en nauwer betrokken kunnen raken bij de Convenantgemeenschap. Daarnaast wil de Academia corner onderzoekers ook inspireren, van wie het werk zich nog in een vroeg stadium bevindt.

Oproep aan de wetenschap
Staat u op het punt om het onderwerp van uw onderzoek te bepalen? Dan wil het Burgemeestersconvenant u daarbij graag inspireren en u een kans bieden om baanbrekend werk te verrichten en een echte bijdrage te leveren aan lokale besturen doorheen heel Europa.
Wetenschappelijke gemeenschap
Liggen uw onderzoeksinteresses in de lijn van het initiatief van het Burgemeestersconvenant? Treed dan toe tot de wetenschappelijke gemeenschap van het Convenant en verspreid uw stimulerende onderzoeksresultaten. Maak gebruik van dit platform om te netwerken en van gedachten te wisselen met andere academici en lokale en regionale instanties.
Twitter
Om via uw mobiele telefoon
uit te wisselen
Facebook
Om een fan te worden
van de Convenantpagina
Newsletter
Om u te abonneren op
de maandelijkse nieuwsbrief
RSS feeds
Om nieuws in real-time
te ontvangen
Met de politieke steun van de Europese Commissie Met de politieke steun van de Europese Commissie. Website gecoördineerd door het Convenant secretariaat.
Nieuws | Agenda | Site map | RSS help | Credits | Disclaimer