Illustration Akademihörnan

Syftet med Akademihörnan är att samla forskare som studerar områden relaterade till borgmästaravtalets initiativ. Här erbjuds de en plats för samverkan med andra forskare samt möjlighet att sprida sin forskning och lära känna aktörer inom borgmästaravtalets nätverk. Tanken är även att Akademihörnan ska tillhandahålla inspiration för forskare som precis inlett sitt arbete.

Forskningen kallar
Håller du på att definiera ditt forskningsområde? Borgmästaravtalets sekretariat erbjuder inspiration för forskningsämnen. Detta är din chans att utföra banbrytande arbete och göra ett verkligt bidrag för lokala myndigheter i hela Europa.
Forskargemenskap
Sammanfaller dina forskningsintressen med borgmästaravtalets initiativ? Anslut dig till avtalets forskargemenskap och sprid dina spännande forskningsresultat. Använd denna plattform för nätverkande och utbyte mellan den akademiska världen och lokala och regionala myndigheter.
Twitter
Utbyte
via mobilen
Facebook
Gilla
avtalets sida
Newsletter
Prenumerera på
månadsnyhetsbrevet
Rss feeds
Ta emot nyheter
i realtid
Med politiskt stöd från Europeiska kommissionen Med politiskt stöd från Europeiska kommissionen. Webbsidan samordnad med borgmästaravtalets sekretariat.
Nyheter | Agenda | Översikt | RSS-hjälp | Tack | Juridiskt meddelande