Illustration VAIHE 1: Kaupunginjohtajien yleiskokouksen allekirjoitus

Riittäväen hallintorakenteiden luonti

Kestävän energia- ja ilmastotoimintapolitiikan laatiminen on haastava ja aikaa vievä prosessi, jota on suunniteltava ja hallittava jatkuvasti. Se edellyttää eri paikallishallinnon osastojen , kuten ympäristönsuojelun, maankäytön ja aluesuunnittelun, talous- ja sosiaaliasioiden, rakennus- ja infrastruktuurin hallinnan, liikkuvuuden ja liikenteen, rahoituksen ja budjetoinnin, hankinnan, pelastuspalvelun, jne. välistä yhteistyötä ja koordinointia.

Sisäisiä hallintorakenteita on sopeutettava ja optimoitava kaupunginjohtajien yleiskokouksen tavoitteiden saavuttamiskapasiteetin vahvistamiseksi. Soveltuvalla osaamisella varustetuille erityisille osastoille tulisi antaa sekä riittävät taloudelliset että inhimilliset resurssit kaupunginjohtajien yleiskokouksen sitoumusten toteuttamiseksi. On tärkeää, että kestävän energian ja ilmastonmuutokseen sopeutumisen hallinta on integroitu asiankuuluvan yhteisön osastojen muihin toimiin ja aloitteisiin, ja sinun täytyy varmistaa, että siitä tulee osa yleistä paikallisen viranomaisen suunnittelua.

Lisätietoja: Toimintasuunnitelmaopas ja Kaupunkialueen sopeuttamisen tukityökalun Vaihe 1.3..

Twitter
Seuraa
matkapuhelimella
Facebook
Ryhdy yleiskokouksen
sivun faniksi
Newsletter
Tilaa kuukausittainen
uutiskirje
Rss feeds
Lue
reaaliaikaisia uutisia
Poliittinen tuki Euroopan komission Poliittinen tuki Euroopan komission. Verkkosivusto on yleiskokouksen toimiston koordinoima.
Registration form | Uutiset | Kalenteri | Sivustokartta | Rss-ohjeet | Tekijät | Oikeudelliset näkökohdat