Illustration TRIN 2: Indgivelse af jeres handlingsplan

TRIN 2: Indgivelse af handlingsplan for bæredygtig energi

Som underskriver af borgmesterpagten har man forpligtet sig til at indgive sin handlingsplan for bæredygtig energi og klima inden for to år efter den officielle beslutning om at være med i borgmesterpagten.

Jeres handlingsplan skal være godkendt af kommunalbestyrelsen/byrådet og skal uploades på dit nationale sprog (eller på engelsk) gennem online forsendelses systemet, som er tilgængeligt via My Covenant (området kræver password).

Man skal samtidig udfylde SECAP skabelonen på engelsk. Denne skabelon giver mulighed for at opsummere resultaterne af CO2-regnskabet (BEI) og jeres risiko- og sårbarhedsanalyse (RVA) samt nøgleområderne i jeres SECAP.

Efter indgivelse, vil jeres data blive gennemgået af Europa-Kommissionens Fælles Forskningscenter (JCR). Så snart jeres SECAP skabelon er blevet gennemgået, vil hovedpunkterne i de indleverede oplysninger blive offentliggjort på borgmesterpagtens hjemmeside under jeres underskriverprofil. Her kan man sammenligne egne tiltag og fremskridt med andre underskriveres.

Spørgsmål?

For at få flere oplysninger, gå venligst ind på FAQ siden i "HJÆLP" afsnittet.

Twitter
Få nyheder
via din mobil
Facebook
Bliv fan af
borgmesterpagtens side
Newsletter
Få det månedlige
nyhedsbrev
Rss-feeds
Få nyheder
i realtid
Med politisk støtte fra Europa-Kommissionen Med politisk støtte fra Europa-Kommissionen. Hjemmesiden koordineres af sekretariatet for borgmesterpagten.
Nyheder | Agenda | Site map | Rss-hjælp | Bidragydere | Jura