Illustration 2. korak: dostavljanje Akcijskog plana

Kao potpisnici Sporazuma gradonačelnika obvezujete se na predavanje Akcijskog plana energetski održivog razvitka predanog u okviru Sporazuma (SECAP-a) u roku od dvije godine nakon službene odluke o pridruživanju Sporazumu gradonačelnika.

Vaš SECAP treba biti odobren od strane lokalnog vijeća i učitan na vašem nacionalnom jeziku (ili na engleskom) putem sustava za online predaju planova dostupnog na Moj Sporazum (područje zaštićeno lozinkom). Istovremeno, od Vas će se zahtijevati da popunite i predložak SECAP-a ne engleskom jeziku. U njemu možete sažeto iznijeti podatke Vašeg Osnovnog inventara emisija (BEI) i Ocjenjivanja rizika i izloženosti (RVA) kao i ključne elemente Vašeg SECAP-a.

Nakon predaje plana, Zajednički istraživački centar (JRC) Europske komisije provjerava konzistentnost navedenih podataka . Nakon što Vaš predložak SECAP-a bude provjeren, najbitnije informacije bit će objavljene na mrežnoj stranici Sporazuma gradonačelnika, u Vašem profilu potpisnika. Tada ćete svoje aktivnosti i napredak moći usporediti s ostalim potpisnicima.

Pitanja?

Za detaljnije informacije posjetite stranicu Česta pitanja (FAQ) u dijelu „PODRŠKA“ („SUPPORT“).

Twitter
Razmjenjujte
putem mobilnog telefona
Facebook
Postanite pobornik
Postanite pobornik
Newsletter
Pretplatite
se na mjesečni bilten
Rss-izvori
Primajte novosti
u stvarnom vremenu
Uz političku podršku Europske komisije Uz političku podršku Europske komisije. Mrežnu stranicu usklađuje Ured Sporazuma gradonačelnika.
Novosti | Raspored događanja | Pregled stranice | Rss-pomoć | Impressum | Uvjeti korištenja