Illustration 2. LÉPÉS: Az Akcióterv benyújtása

A Covenant aláírójaként kötelezettséget vállal arra, hogy a Polgármesterek Szövetségéhez történő csatlakozásáról szóló hivatalos döntését követő két éven belül benyújtja a Fenntartható Energia- és Klímaakciótervét.

A SECAP-ot a helyi képviselőtestületnek kell jóváhagynia és az adott ország nyelvén (vagy angolul) kell feltölteni a Saját Covenant oldalon Saját Covenant keresztül rendelkezésre álló online rendszer segítségével (jelszóval védett terület). Ugyanakkor a SECAP űrlapot angolul kell kitölteni. Ezen az űrlapon összegezheti az Alapkibocsátás készlete (BEI) és a Kockázat és veszélyeztetettség-értékelése (RVA) eredményeit, valamint a SECAP terve kulcsfontosságú alkotóelemeit.

A benyújtást követően az adatokat az Európai Bizottság Közös Kutatóközpontja (JRC) fogja leellenőrizni. Miután a SECAP űrlapot jóváhagyták, a megadott információk legfontosabb részleteit a Polgármesterek Szövetségének honlapján, a saját aláírói profiloldalán teszik közzé. Ezt követően összehasonlíthatja saját tevékenységét és előrehaladását a többi aláíróéval.

Kérdése van?

További információért kérjük, forduljon a „TÁMOGATÁS” rész GYIK oldalához.

Twitter
Adatcsere
mobiltelefonon keresztül
Facebook
Támogassa a
Covenant honlapját
Newsletter
Feliratkozás a
havi hírlevélre
Rss feeds
Hírek olvasása
valós időben
Az Európai Bizottság Főigazgatóságának Az Európai Bizottság Főigazgatóságának. A Szövetség Irodája által koordinált weboldal.
Registration form | Hírek | Napirend | Oldaltérkép | RSS-súgó | Támogatóink | Jognyilatkozat