Illustration PASUL 2: Transmiterea planului dvs. de acțiune

În calitate de semnatar al Convenției Primarilor vă angajați să transmiteți, în maximum doi ani de la decizia oficială de aderare la Convenție, planul d-voastră de acțiune privind energia durabilă și clima.

PAEDC-ul d-voastră trebuie să fie aprobat de Consiliul local și încărcat în limba d-voastră oficială (sau în limba engleză) folosind sistemul de transmitere online disponibil prin Convenția mea (acces cu parolă). Trebuie, în același timp, să completați formularul-model PAEDC în limba engleză. Acesta vă permite să rezumați rezultatele inventarului d-voastră de referință al emisiilor (IRE) și ale evaluării vulnerabilităților și a riscurilor (EVR), precum și elementele cheie ale PAEDC-ului.

După ce a fost transmis, Centrul Comun de Cercetare (CCC) va verifica concordanța datelor. Odată aprobat formularul-model PAEDC, punctele esențiale ale informațiilor oferite vor fi publicate pe site-ul web al Convenției primarilor în cadrul profilului d-voastră de semnatar. Acum aveți posibilitatea de a compara acțiunile d-voastră și progresele înregistrate cu cele ale altor semnatari.

Întrebări?

Pentru mai multe informații, vizitați pagina Întrebări frecvente a secțiunii „SPRIJIN”.

twitter
twitter 1
twitter 2
facebook
facebook 1
facebook 2
newsletter
newsletter 1
newsletter 2
rss feeds
rss feeds 1
rss feeds 2
Cu sprijinul politic al Comisiei Europene Cu sprijinul politic al Comisiei Europene. Site web coordonat de Oficiul pentru Convenţia primarilor.
Noutăţi | Agendă | Hartă site | Ajutor RSS | Credite | Juridic