Illustration VAIHE 1: Kaupunginjohtajien yleiskokouksen allekirjoitus

Ota osaa vahvaan poliittiseen aloitteeseen

Teet allekirjoituksellasi enemmän, kuin julkisen kannanoton: sitoudut osallistumaan Euroopan unionin energia- ja ilmastotavoitteisiin. Kaupunginjohtajien yleiskokouksen avulla otat osaa yhteisöön, joka yhdistää paikallisviranomaiset, joilla on samat sitoutumiset ja tavoitteet. Voit jakaa kokemuksiasi paikallisviranomaisten kanssa alueellisella, kansallisella tai kansainvälisellä tasolla, ja hyötyä inspiroivista esimerkeistä. Tämä osio tarjoaa sinulle tietoa, ideoita ja käytännön vaiheita paikallisen ilmastonmuutoksen lieventämisessä ja sopeutumista koeksvien tavoitteiden saavuttamisessa.

Kysymyksiä?

Kunnianhimoinen sitoumus

Kaikki kaupunginjohtajien yleiskokouksen allekirjoittajat tekevät vapaaehtoisen sitoumuksen EU-tavoitteiden täyttämisessä CO-päästöjen vähentämisessä ja ilmastonmuutoksen sietokyvyn lisäämisessä.

Näiden tavoitteiden saavuttamiseksi paikallisviranomaiset sitoutuvat:

  1. Tekemään
    • Päästöjen lähtötason inventaarion ja
    • Ilmastonmuutosriskin ja haavoittuvuuden arvioinnin
  2. Toimittamaan kestävän energian ja ilmaston toimintasuunnitelman kahden vuoden sisällä yllä olevasta yhteisön valtuuston päätöspäivämäärästä
  3. Raportoimaan edistymistä joka toisena vuonna kestävän energian ja ilmaston toimintasuunnitelman toimittamisesta.

Allekirjoittajien muodollinen poliittinen sitoutuminen on käännettävä mittareiksi ja projekteiksi. Allekirjoittajana hyväksyt raportoinnin ja Euroopan komission yhteisen tutkimuskeskuksen SECAP-suunnitelman käyttöönoton valvomisen. Hyväksyt myös paikallisviranomaisen kaupunginjohtajien yleiskokoukseen osallistumisen peruuttamisen, mikäli sääntöjä ei noudateta.

Katso pääperiaatteet ja vaiheet, jotka kaikkien allekirjoittajien on pidettävä mielessä SECAP-suunnitelmaa hallittaessa. Nämä periaatteet liittyvät yleiskokouksen allekirjoituksella tehtyihin sitoutumisiin ja muodostavat keskeisiä menestystekijöitä.

Lisätietoja: Toimintasuunnitelmaopas ja Kaupunkialueen sopeuttamisen tukityökalun Vaihe 1..

Kysymyksiä?

Twitter
Seuraa
matkapuhelimella
Facebook
Ryhdy yleiskokouksen
sivun faniksi
Newsletter
Tilaa kuukausittainen
uutiskirje
Rss feeds
Lue
reaaliaikaisia uutisia
Poliittinen tuki Euroopan komission Poliittinen tuki Euroopan komission. Verkkosivusto on yleiskokouksen toimiston koordinoima.
Registration form | Uutiset | Kalenteri | Sivustokartta | Rss-ohjeet | Tekijät | Oikeudelliset näkökohdat